Jelen pivo - Novi osvježen izgled
maj 31, 2021

Jelen pivo - Novi osvježen izgled

Ispred ljudi koji nikada ne odustaju!
   
Novi osvježen izgled Jelen piva, ikone Apatinske pivare, odraz je novog optimizma i poleta, nove snage koju poput svojih ljubitelja,  Jelen nalazi u sebi i svom naslijeđu.  Dug je i izazovan put stvaranja pivske legende od 1756. godine do danas. Taj put nam je pokazao koliko je važno biti dosljedan kvalitetu i pratiti svog potrošača. 

Princip kojim smo se vodili svih ovih decenija:  Ne plaši se da ljudima pokažeš svoju ranjivost, ali ni svoju snagu – omogućio je da Jelen pivo bude jedan od prepoznatljivih simbola jednog vremena.

Bogata istorija od preko 260 godina pružila nam je pregršt inspiracije za dizajn dostojan da prati visoke standarde kvaliteta piva. Rebrendiranje ikone istaklo je samu suštinu brenda, ali uz dodatak novih elemenata kao odraz savremenog trenutka.

Kao što smo vidjeli kroz istoriju, Jelen je pivo za sva vremena. Iza nas su uspjesi i porazi, usponi i padovi, a ispred nas su novo vrijeme i nove pobjede. Godina iza je bila vrlo izazovna, ali smo u novu zakoračili punom parom naprijed!