Zajednički ulažemo velike napore kako bismo zajednicu u kojoj djelujemo učinili boljim mjestom za život.

U Bosni i Hercegovini smo realizovali brojne društveno odgovorne projekte, sve u cilju razvoja lokalnih zajednica. Neki od najznačajnijih realizovanih projekata su sljedeći:

  • “NITI JEDNA ČAŠA PRIJE VOŽNJE” - Kampanja je realizovana 2018. godine u cilju povećanja nivoa bezbjednosti saobraćaja, buđenje svijesti građana i smanjenju broj onih koji voze pod uticajem alkohola. Kampanju su zajedno sa nama sproveli Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, Ministarstvo saobraćaja i veza, Agencija za bezbjednost saobraćaja, Auto-moto savez Republike Srpske.

  • “KAD’ PIJEM - NE VOZIM” - Kampanja je realizovana 2017. godine i obuhvatala je preventivne aktivnosti informisanja o uticaju alkohola na sposobnosti vozača, efektima na ponašanje vozača i greške koje prave pod dejstvom alkohola.

  • “SREĆNA NOVA GODINA BEZ ŽRTAVA” - Projekat koji je sproveden 2016. godine, a u kome je angažovano preko 500 učesnika kako bismo zajednički podigli svijest građana i povećali bezbjednost u saobraćaju tokom praznika.

  • „MOLSON COORS CHILL OUT CORNER“ - Uspješna saradnja naše kompanije i Ekonomskog fakulteta u Banjaluci, te Centra za razvoj karijere – CERK, rezultovala je kreiranjem moderne interaktivne zone za studente. Naš projekat “Molson Coors Chill Out Corner” je realizovan sa ciljem da služi studentima kao prostor za učenje, razmjenu ideja, ali odmor i druženje. Studenti Ekonomskog fakulteta u Banjoj Luci u ovom prostoru provode slobodno vrijeme između predavanja.

  • REVITALIZACIJA BANJ BRDA/ BUDI DIO PRIRODE, SLUŠAJ DOMAĆE - U saradnji sa Gradom Banja Luka realizovan je projekat "REVITALIZACIJA BANJ BRDA ". U okviru projekta su na banjalučkom izletištu napravljeni putokazi, kante za smeće, klupe i stolovi a sve sa ciljem da se banjalučanima uljepša njihovo omiljeno mjesto za boravak u prirodi.
    Pored toga realizovan je cjelodnevni događaj „BUDI DIO PRIRODE, SLUŠAJ DOMAĆE“, koji je posjetilo više od 6.000 posjetilaca, u cilju da se podrži domaća muzička scena i očuva priroda. Na samom događaju se skupljao ambalažni otpad, a sav novac prikupljen reciklažom je bio namijenjen daljem održavanju Banj brda.

  • EKO AKCIJA ČIŠĆENJA KORITA I PRIOBALJA RIJEKE BUNIKE - Dugogodišnji smo partner na projektu koji tradicionalno organizuje Sportsko-ekološka udruga ''Hercegovina'' (SEUH) iz Mostara, a koje ujedno predstavlja najveće okupljanje ronilačkih klubova iz BiH i regiona. Kroz akciju se, tradicionalno, u 6. mjesecu očisti korito i priobalje rijeke Bunike, koja predstavlja prirodni biser ovog kraja i najveći kraški izvor u Evropi.