Jelen Music Show platforma namijenjena ljubiteljima domaće muzike

 

 

Kompanija Molson Coors BH i kreativna agencija Play Team, zajedno sa domaćim izvođačima, ali i publikom dali su novu dimenziju promocije bh. muzičke scene u okviru jedinstvene muzičke platforme „Jelen Music Show“. Ovaj veoma uspješan projekat tokom gotovo tri godine postojanja kontinuirano promoviše izvođače i bendove iz BiH, koji se ističu svojom originalnošću kada je u pitanju autorska muzika, ali i produkcija video spotova.

Pored pregleda video spotova, „Jelen Music Show“, donosi zanimljive priče i novosti o bendovima, njihovom radu, nastupima, kao i intervjue koji imaju za cilj da informišu javnost i približe rad muzičara publici, ali i da inspirišu ostale autore da stvaraju novu autorsku muziku. „Jelen Music Show“ prvenstveno promoviše kvalitetan autorski rad, a publici kroz razgovore sa muzičarima otvaramo vrata njihovih studija i vježbaonica, kako bi se upoznali sa svim detaljima njihovog rada. Muzičari koji stvaraju autorsku muziku zaslužuju pažnju medija i publike i potrebno im je da se prepozna i vrednuje njihov doprinos.

Postali smo omiljena tema bendova i muzičara, koji su sa nestrpljenjem i ponosom dijelili naše objave. Motivisali smo kako afirmisane bendove i izvođače, tako i nove snage da nam se jave i predstave svoj autorski rad. „Top 10“ lista podstakla je takmičarski duh i pokazala koliko domaći izvođači imaju fanova i pratilaca, kao i ko to zaslužuje da se nađe na „Vrućem tronu“.

Uspjeh projekta pokazuje da se domaća muzička scena probudila i da je neophodna podrška „Jelen Music Show“-a, kao prava motivacija muzičarima za stvaranje novog muzičkog autorskog rada. Publika, muzičari, ali i mediji putem www.jelenmusicshow.com muzičke platforme imaju jedinstvenu, najrelevantniju i najaktuelniju bazu domaće muzičke scene na jednom mjestu. Krajem 2018. godine ova prepoznata muzička platforma dobila je i svoje TV izdanje, koje se emituje kao TV emisija na ATV-u u premijernom i repriznim terminima (3 puta sedmično). Na taj način projekat „Jelen Music show“ postao je još vidljiviji i prepoznat među publikom i muzičarima.

Podrži domaće i #slušajdomaće!