Novosti

Ožujsko Business Case Challenge okupio najperspektivnije studente iz države!

mart 19, 2021
Na ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu održano je finale studentskog takmičenja „Ožujsko Business Case Challenge“. Takmičenje u rješavanju poslovnih studija slučaja, Centar za razvoj karijere već tradicionalno ostvaruje u saradnji sa našom kompanijom Molson Coors BH i brendom Ožujsko!

Jelen Business Case Challenge održan u Banjaluci!

mart 19, 2021

Do sada najbolji, najveći i najzanimljiviji, šesti po redu, Jelen Business Case Challenge održao se u prostorijama Lonac Huba 21. 12. 2019. godine u Banjaluci. Preko 20 timova  i 100 učesnika iz nekoliko gradova, od Sarajeva i Zvornika, do Bijeljine i Banjaluke, imali su priliku da svoju kreativnost i inovativnost izraze na pravi način.

Ožujsko Business Case Challenge nadmašio očekivanja

Finale “Ožujsko Business Case Challenge” održano je 20. decembra na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu u organizaciji Centra za razvoj karijere - CERK i kompanije Molson Coors BH, a u saradnji sa Ekonomskim fakultetom u Sarajevu. Ukupno 17 prijavljenih timova sa prostora Bosne i Hercegovine, ali i Hrvatske i Srbije, borilo se u velikom finalu.

Business Case Challenge predstavio zanimljive ideje mladih

Finale petog „Jelen Business Case Challenge“ održano je 21. decembra 2018. godine na Ekonomskom fakultetu u Banjaluci u organizaciji Centra za razvoj karijere i kompanije Molson Coors BH, a u partnerstvu sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Banjoj Luci i Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Istočnom Sarajevu.